Bíjna klaar voor de start... - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Marieke Hoff Angela Zijderveld - WaarBenJij.nu Bíjna klaar voor de start... - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Marieke Hoff Angela Zijderveld - WaarBenJij.nu

Bíjna klaar voor de start...

Door: Angela en Marieke

Blijf op de hoogte en volg Marieke Hoff

13 Augustus 2008 | Nederland, Utrecht

Lieve lezers,

Nog 12 nachtjes....en dan is het zover... Dan vertrekt het vliegtuig naar Malawi, hopelijk met ons. We zijn hard bezig met de laatste voorbereidingen. Het UMC voorziet ons van steriele naalden, spuiten en peperdure anti-HIV-medicatie (ze kunnen niet zonder ons). Angela wilde nog roet in het eten gooien door opnieuw haar been te breken, maar bij nader inzien zag ze daar toch maar vanaf. Marieke is inmiddels 21 en denkt deze reis nu wel aan te kunnen.
Wil je onze spannende, ontroerende en bloederige verhalen volgen? Voeg dan je emailadres aan de linkerzijde van deze pagina toe. Tot 31 oktober, vanaf dan hopen we jullie weer te zien!

Marieke en Angela

• 15 Augustus 2008 - 09:13

EstherL:

Hey meiden!
    Natuurlijk wil ik jullie belevenissen in het verre Malawi volgen. Maarreh, hij herkent mn e-mailadres niet...:S Zal het later nog eens proberen..
    Veel succes nog met alle voorbereidingen en doe voorzichtig (ook in Nederland dus..;)).
    Esther

• 15 Augustus 2008 - 09:48

Marieke:

Ha Looijengaa!
    Ik heb het net ook ff voor je geprobeerd, maar ik geloof dat je al bent aangemeld, is het toch gelukt misschien?;) Dus komt goed (denk ik :D)!
    Liefs,
    Marieke

• 16 Augustus 2008 - 10:04

Jan En Hannie:

Hoi Angela en Marieke,
    via deze weg wensen wij jullie een goede reis volgende week, en een goed en leerzaam verblijf in Malawi, heb me aangemeld dus hoop op de hoogte te blijven.

groetjes Jan en Hannie

• 19 Augustus 2008 - 10:45

Willem-Jan:

Opnieuw je been breken?! Wat zijn dat voor grappen?

Ga met God, geniet en deel uit!

• 19 Augustus 2008 - 18:11

Reinder:

Malawi Rules!!

Succes dames

• 19 Augustus 2008 - 18:15

Aletta:

Spannend meiden! Heel veel plezier en succes daar! Jullie kunnen vast heel veel betekenen in Malawi.

Liefs, Aletta

• 19 Augustus 2008 - 20:39

Michiel En Dineke:

Leuk zo'n website!! We zijn heel benieuwd naar jullie ervaringen!! Een goede tijd gewenst!!
    groeten,
    Michiel, Dineke en Sjoerd

• 19 Augustus 2008 - 21:55

Hansje Pansje:

Yo meiden! Ik leef helemaal met jullie mee. Natuurlijk heb ik mij meteen aangemeld voor de e-mailservice en heb ik al even op de kaart gekeken waar Malawi exact ligt! Oke, dat was het dan maar weer. Doei!

• 20 Augustus 2008 - 08:01

Harry:

Natuurlijk wil ik graag lezen hoe Angela vergaat in Malawi!
    Zet 'm op...

• 20 Augustus 2008 - 12:23

Johan&Jeanine:

Lieve Marieke,
    We wensen je samen met je vriendin een hele goede en leerzame tijd toe in Malawi.
    Geniet ervan!

Geniet ervan!
    Johan, Jeanine, Anneloes, Jan-Luuk en Marlotte

• 20 Augustus 2008 - 16:06

Marleen:

De foto is leuk geworden he!? :-) Ik heb echt zin om straks jullie verhalen te gaan volgen.. heb ik iig wat te doen in de 'ik-voel-me-nutteloos-momentjes' tijdens mn co-schap! Of zoals nu: lekker SOG-en (SOG = studie ontwijkend gedrag)! Succes met leren!

• 20 Augustus 2008 - 18:27

Bart Grimmelius:

Wij willen dolgraag jullie activiteiten volgen en wensen jullie dan ook heel veel succes en bovenal Gods zegen.

• 20 Augustus 2008 - 18:29

Laura:

heey

Leuke site, zo houden we elkaar nog n beetje op de hoogte in t buitenland!!;)

• 20 Augustus 2008 - 19:57

AG & Kate:

Wat eeh hartstikke leuk idee, zo'n web site. Zo kunnen we lekker op de hoogte blijven van jullie wel en wee. Jullie zullen er heel veel, heel bijzondere ervaringen op doen.
    We wensen jullie heel veel plezier, gezondheid en zegen.
    Ga met GOd!
    Liefs vanuit Amerika

• 21 Augustus 2008 - 08:50

Sytse Stoel:

Hé Angela, (en Marieke, maar die ken ik (nog) niet) Veel plezier en succes de komende tijd. Ik zal proberen je verhalen te volgen. Ben wel benieuwd naar je belevenissen. Jammer dat je er dus niet bij kunt zijn op het WS-festival, maar ik kan me goed voorstellen dat je dat hiervoor wel even laat schieten... Ik zeg: kom maar op met die bloedige verhalen...

Doei, de groeten aan Vincent, als je hem toevallig nog mocht zien en tot na oktober, ofzo...

Sytse

• 21 Augustus 2008 - 10:07

Tante Ellen:

Je ist de 50 jarige verjaardag van je vader en oom Paul! Hoe kan je dat nu doen?
    het lijkt mij geweldig wat jullie gaan doen. Geniet ervan!

• 21 Augustus 2008 - 14:55

Betty:

Dag meiden,

Maak er een prachtige en leerzame tijd van daar! Heb besloten om in maart ook een bezoek te brengen aan dat prachtige land. Een gezegende tijd toegewenst!

Groet, Betty

Ps Ans: ik wacht bij de telefoon ;).

• 21 Augustus 2008 - 17:41

Hanneke Monsuur:

wow wat gaaf zeg! is het een stage voor je studie?

Ben zelf in juli in Oeganda geweest, snap nou wel waarom jij het altijd zo leuk vond ;-)

succes! groetjes Hanneke

• 21 Augustus 2008 - 18:30

Yvonnetje Ponnetje:

Weet je ... over 15 dagen ... zijn jullie al hélémaal niet meer bezig met wat er allemaal in dit rare kleine landje gebeurt! Dan genieten jullie van de zon, komen jullie zelf ook overal een Afrikaans uurtje te laat en zijn jullie de Nederlandse cultuur, het Nederlandse weer en vooral Ichthus al helemaal vergeten ...
    [Marieke, weet je nog wel dat wij met z'n tweeën Ichthus zijn? Wat moet ik nou helemaal alleen? (Hm, de afwas doen op 3 september geloof ik .. ;) )]

Ach ja, ik wens jullie een ontzettend plezierige, leerzame, opbouwende tijd toe en óóit kom ik ook nog wel eens in Afrika terecht. ;)

En vergeet niet af en toe up te daten.

• 21 Augustus 2008 - 21:15

Harmen:

Ha meiden,
    super gaaf dat jullie naar Malawi gaan. Ik kwam het toevallig tegen! Ik wens jullie een super tijd en natuurlijk is het leuk dat jullie een stukje dichter naar mij toe komen... voel je ook de verbondenheid?

Groetjes vanuit Zuid Afrika, Harmen

• 23 Augustus 2008 - 09:16

Thomas:

Hey Angela!!! Heel veel succes in Malawi. Ga je zeker volgen.
    ( Ben zelf net weer terug van project in Zambia. Was super gaaf) Liefs Thomas

• 23 Augustus 2008 - 12:30

Smijn-Pijn:

Heey P..s!!
    jmmr dat je weggaat... voor een tijdje:D
    Veel plezier daar!
    Jij ook Angela!;)

Xx Smijn

• 23 Augustus 2008 - 16:42

Anne-Mieke:

Hey Angela,

natuurlijk ga ik jou ook volgen via deze site... heel veel succes en zet hem samen op.. maak er een onvergetelijke leerzame ervaring van..

Angela wilde je je been breken, ik kan me iets herinneren..... :) was niet echt een leuke herinnering...

ga samen met God en zal voor jullie bidden

dikke knuffel Anne-Mieke

• 24 Augustus 2008 - 12:03

Jiska:

Hey meiden,
    jullie hebben veel vrienden, zo te zien aan de reacties. Heb Marieke net een mail gestuurd, maar wens jullie langs deze weg ook een supergoede tijd toe in malawi! Veel plezier!

Groetjes Jiska

• 25 Augustus 2008 - 10:13

Judith:

Ik denk dat jullie vandaag vertrokken zijn, ben benieuwd wanneer het eerste bericht verschijnt! Veel plezier, doe voorzichtig en geniet er van! Groetjes van Judith D

• 25 Augustus 2008 - 14:38

Richard En Miranda:

Hey Marieke, (en Angela, maar jou kennen we -nog- niet), jullie vliegen nu dus ergens kilometers hoog boven deze aarde...
    Een goede landing gewenst, en voor daarna een paar heel bijzondere maanden met onvergetelijke ervaringen. Het UMC kan even niet zonder jullie, maar de Malawinezen (of hoe noem je de mensen daar?) zijn vast ook heel blij met jullie komst!!

Groeten,
    Richard, Miranda en Renske

• 26 Augustus 2008 - 11:30

Elbert Van Bentum:

Dames,

Aangezien dit een blog is verwacht ik wel dat deze wat recenter wordt gevuld met nieuwe informatie. Uiteraard wens ik jullie heelveel plezier en een mooie tijd toe. Vergeet niet van het land te genieten als je er eenmaal bent.

Je oom Elbert

• 26 Augustus 2008 - 18:10

Martin:

Hoy meiden,

Fijn dat de reis zo goed is gegaan, rust even lekeer uit in Nkhoma en dan.... aan de slag!!!

Ga met God, paps.

• 26 Augustus 2008 - 18:43

Josephine:

Veilig aangekomen, wat fijn zeg. We hebben veel aan jullie gedacht.
    Geniet van alles! En .. denk erom Marieke: vergeet niet je burka aan te trekken!

Groetjes, Josephine

• 10 Juli 2020 - 21:29